12.9.11

Fietsvakantie in Frankrijk met FitálFital Fietsvakanties biedt enkele relaxte fietsreizen naar Frankrijk aan.

Onder het grote aanbod van Europese fietsvakanties van Fitál bevinden zich ook enkele mooie reizen naar Frankrijk. Bij Fitál kunt u kiezen uit fietsbusvakanties, fietsvakanties met eigen vervoer, fietscruisevakanties, fiets vliegvakanties en caravan- en camperfietsvakanties.

FIETSVAKANTIE FRANKRIJK MET EIGEN VERVOER
Wanneer u het liefst met eigen vervoer uw fietsvakantie in Frankrijk wilt beleven zijn er momenteel twee mogelijkheden.

Allereerst is er de 8-daagse fietsreis Langs de Loire, Categorie 1, die uw langs de vele kastelen van de Loire leidt. De fietsvakantie start in Orléans, en tijdens de fietsvakantie passeert u onder meer het schitterende kasteel in Villandry, die vooral bekend is vanwege de prachtige kasteeltuinen. De eindlocatie van deze reis is de stad Saumur. Elke dag wordt er gemiddeld tussen de 30 en 50 kilometer gefietst en de overnachtingen zijn over het algemeen in 3-sterrenhotels. De vanafprijs voor deze 8-daagse fietsvakantie in Frankrijk is 619 euro.

Ook is er de mogelijkheid om dezelfde reis te boeken, waarbij u voornamelijk in 2-sterrenhotels verblijft. Op de website van Fitál kunt u keurig netjes van tevoren alle hotels bekijken op internet, om een goede indruk te krijgen van uw overnachtingen. Deze 8-daagse reis is vana €599, wat komt door de andere hotels tijdens uw fietsvakantie in Frankrijk.

FIETSBUSVAKANTIES
Behalve met eigen vervoer biedt Fitál ook een groot aantal fietsbusreizen aan naar het buitenland, waaronder een aantal met Frankrijk als vakantiebestemming. Achter de luxe touringcars van SnelleVliet, die voorzien zijn van extra beenruimte, hangt een touringcar voor uw fiets.

De eerste fietsbusvakantie van Fitál is een fietsvakantie in Bourgondië. Deze 8-daagse reis passeert onder meer de bekende steden Dijon en Auxerre, waarbij er dagelijks tussen de 40 en 50 kilometer wordt afgelegd. Het vertrek is in Auxerre en de aankomst is in Dijon. Tijdens deze fietsvakantie overnacht u in drie verschillende hotels, die u van tevoren kunt bekijken op internet. Deze fietsreis is er met een vanaf prijs van €635.


Ook kunt u via Fitál een 8-daagse fietsvakantie in Frankrijk boeken die voert langs de kastelen van de Loire, opgenomen op de UNESCO lijst van werelderfgoederen. U vertrekt met de fietsbus naar Blois en eindigt uw reis in Saumur. Dagelijks wordt er 40 tot 50 kilometer overbrugd, waarbij u 4 nachten in een hotel in Blois verblijft, gevolgd door drie overnachtingen in Joue le Tours. Ook hier komt u deze prima hotels van tevoren op internet bekijken, inclusief de reviews van eerdere gasten. De reis van Fitál is er vanaf 655 euro voor 8 dagen.

Kijk voor meer informatie op de website van Fitál of neem contact op via telefoonnummer 078-6920115.

Gerelateerde berichtenMeest gelezen artikelen

 

© FietsvakantieFrankrijk.nl