1.4.12

Binnen drie uur in Pau met CityjetVoor wie een weekendje wil fietsen in de Pyreneeën, maar geen zin heeft om tien uur in de auto te zitten, is er nu een mooie oplossing.

CityJet vliegt vanaf 1 april 2 keer per week rechtstreeks naar Pau in het zuiden van Frankrijk.

Vanaf 1 april zal CitiJet, het regionale dochterbedrijf van Air France-KLM, twee keer per week vliegen naar Pau. De reistijd is 2 uur en 20 minuten en u vliegt van Amsterdam rechtstreeks naar de luchthaven van Pau (Aéroport Pau-Pyrénées).

Gevolgen wordt met relatief kleine viermotorige toestellen, de Avro RJ85, met plek voor 95 passagiers per keer. Kijk voor meer informatie op www.cityjet.com

STARTPUNT FIETSVAKANTIE PYRENEEEN
Uiteraard is Pau het vertrekpunt voor veel fietsvakanties in de Pyreneeën, met onder meer de Col de Aubisque en andere bekende loodzware beklimmingen.

Uiteraard is het ook prima mogelijk om op de luchthaven van Pau een auto te huren en door te reizen naar bijvoorbeeld Lourdes of Argeles en Gazost, om nog dichter bij de bekenste beklimmingen te zitten.

Bekijk hier de plattegrond van Frankrijk met de bekende beklimmingen in de Pyreneeën, allemaal in de buurt van Pau.

Behalve de vluchten naar Pau zal Cityjet in juli en augustus ook 2 keer per week vliegen naar Brive in de Limousin. Deze schitterende groene omgeving is ideaal voor wielerfanaten die op zoek zijn naar rust, natuur en niet al te zware beklimmingen. Ook is de omgeving bekend van de rivier de Lot.

U vliegt vanuit Amsterdam naar Aéroport de Brive - Vallée de la Dordogne.

Bron: Franceguide.com

Gerelateerde berichtenMeest gelezen artikelen

 

© FietsvakantieFrankrijk.nl