25.9.11

Fietsvakantie Frankrijk met Eigen-Wijze reizenEigen-Wijze Reizen biedt zeer veel verschillende fietsvakanties in Frankrijk aan, onderverdeeld in verschillende categorieën qua zwaarte.

Ook is er een fietsvakantie waarin de beklimming van de Mont Ventoux is opgenomen.

Onder het ruime aanbod van fietsvakanties van Eigen-Wijze zitten ook vele Frankrijk fietsvakanties. Elke reis heeft een bepaalde zwaartecategorie en er is keuze uit fietsvakanties verdeeld over heel Frankrijk.

De meeste reizen hebben een duur van zo'n 8 dagen, en kunnen geboekt worden vanaf april tot september, oktober of soms november.

Onder het ruime aanbod van fietsvakanties bevinden zich fietsreizen naar schitterende omgevingen zoals de Camargue met de fietsreis Provence en Camarque. U fietst dwars door de Provence en bezoekt de bekende plaatsen en dorpjes als Orange, Nimes, Avignon en Arles, en natuurlijk het schitterende natuurgebied de Camargue per fiets.

De reizen kunnen allemaal gemaakt worden met eigen vervoer of per trein, inclusief of exclusief fiets. Een fiets kan uiteraard gehuurd worden, en u overnacht telkens in een hotel.

SPORTIEVE FIETSVAKANTIE
Ook voor de meer fanatieke fietser biedt Eigen-Wijze Reizen veel verschillende opties.

Denk aan gebieden met een meer geaccidenteerd terrein zoals de Vogezen en natuurlijk de Provence met de beklimming van de Mont Ventoux. Zo is er de reis Provence & Mont Ventoux variant, een fietsvakantie door de Franse Provence met daarbij de mogelijkheid om de befaamde Mont Ventoux te beklimmen. Deze tocht wordt namelijk aangeboden in een sportieve versie, waarbij er gewoon in dezelfde hotels overnacht wordt, maar de fietsroutes zwaarder en langer zijn. De koninginnerit is uiteraard de fietstoch met de beklimming van de Mont Ventoux.

Bron: Eigen-Wijze Reizen

Gerelateerde berichtenMeest gelezen artikelen

 

© FietsvakantieFrankrijk.nl