24.1.11

Frans toprestaurant Spring terug in ParijsHet Franse toprestaurant Spring, geleid door de Amerikaan Daniel Rose, is terug in Parijs.

In 2009 was het zeer populaire restaurant in het centrum van Parijs nog uitgeroepen als 'moeilijkst te reserveren tafel' in de Franse hoofdstad.

In augustus 2009 besloot de in de Verenigde Staten geboren Daniel Rose zijn in Parijs gevestigde restaurant Spring te sluiten. Kort daarvoor het de Franse krant Le Figaro het etablissement, gelegen aan 28 rue de la Tour d'Auvergne, nog omschreven als 'de moeilijkst te boeken tafel in Parijs'.

Het restaurant, dat slechts 16 plaatsen kende, was constant voor minstens 5 maanden volgeboekt. Desondanks besloot Rose het immens populaire restaurant te sluiten bij het ontbreken van nieuwe uitdagingen.

TERUGKEER IN CENTRUM VAN PARIJS
Inmiddels echter is Rose teruggekeerd in Parijs, en ditmaal heeft het allemaal wat grootser aangepakt met een nieuw restaurant vlakbij het Louvre.

Het nieuwe Spring is gelegen aan 6 Rue Bailleul, want vlakbij het Louvre-museum in het centrum van Parijs ligt.

Een 6-gangen menu kost omgerekend $83, ofwel ruim €60. Geregeld organiseert Spring wijnproefmiddagjes, waarbij een groot aantal wijnen geserveerd wordt samen met heerlijke snacks.

Reserveren kan via telefoonnummer (33-1) 4596 0572. Meer via springparis.blogspot.com.

Gerelateerde berichtenMeest gelezen artikelen

 

© FietsvakantieFrankrijk.nl